Ett välförtjänt bad

Hej på er! Äntligen är jag hemma efter en lång arbetsresa på närmare än och en halv vecka, det känns otroligt skönt och det första jag gjorde när jag kom hem i förmiddags var att hoppa ner i mitt spabad. Aldrig tidigare har jag uppskattat mitt spabad så mycket som jag gjorde tidigare idag, känslan av att bara kunna koppla av och njuta i solen. Det var precis vad jag behövde efter en vecka fylld med möten och jobb. Min fru och barnen tar sig ett bad nästan varje dag men jag har aldrig varit riktigt förtjust i det där med spabad, visst kan det vara skönt någon gång ibland men inte flera gånger i veckan. Nu har jag dock ändrat uppfattningen totalt, jag förstår hela charmen med att sätta sig ner efter jobbet och bara släppa alla tankar en stund. Jag tror att det kan vara väldigt bra för huvudet och själen att få koppla av och inte bry sig om någon annan än en själv i någon timme. Idag blev det dock närmare tre timmar som jag satt där så ni kan ju tänka er hur jag såg ut när jag klev upp, skrynklig som ett russin var jag. Därefter så gick jag raka vägen in till duschen och sköljde av mig allt klor, sen la jag faktiskt mig på solsängen och tog en liten tupplur. Jag vet inte vad för drömväder som har svept över Örebro men så här får det gärna vara ett bra tag framöver, idag har vi över 20 grader i solen och det är så att man svettas om man går runt i solen. Nu kommer snart resten av familjen hem så jag tänkte faktiskt börja lite med maten nu medans det är lugnt och skönt i köket. Ni får ha en fantastiskt fin dag.  

Du gillar kanske också...