Lämna in bilen för dekor

Tjenare bloggen! Nu tänkte jag prata lite blandat om min fritid och jobbet. Stora delar av min lediga tid spenderar jag i garaget för att ta hand om mina bilar. Det är ett stor intresse jag har och det är något som får mig att släppa företaget för en stund och bara fokusera på annat. Jag har två egna bilar och en företagsbil. Min tjänstebil är för tillfället inne på en verkstad för bildekor så nu rullar jag runt i min egna kärra på jobbet. Det är ganska många av mina kunder och klienter i Uppsala som höjer på ögonbrynen när jag kommer ut till dem i ett riktigt vrålåk. För den bilen jag kör nu är ingen vanlig personbil utan här snackar vi om många hästkrafter och en omstylad kaross. Eftersom tjänstebilen ska få bildekor och jag måste åka ut på möten så har jag inte så mycket val än att ta en av mina egna kärror. Den andra bilen jag har är en stor jeep som jag brukar ha och köra när jag ska åka på lite längre resor, det är ingen bil som man kör runt med inne i Uppsala direkt. Om vi ska återgå till tjänstebilen och prata lite jobb. Som sagt bildekor, det blir varken några flammor eller någon tribal som ska appliceras tyvärr. Vi köpte ett gäng bilar här för några veckor sedan som kom i dagarna. Därför ska vi nu slänga på en logga och även ett telefonnummer på lacken så att man kan se vilket företag det är. Jag tror det är bra för då kan vi inte heller fara runt som fartdårar i trafiken, utan vi representerar företaget så fort vi sätter oss i bilen och då gäller det att föregå med gott exempel. Det gäller visserligen alltid att förhålla sig till trafikens regler.  

Du gillar kanske också...