Mycket att göra men ingen tid

Tjena bloggen! Det var ett litet tag sedan som jag skrev här men nu så kommer det ett inlägg. Jag brukar väldigt ofta lämna mitt arbete utanför bloggen och mer skriva vad som händer på min fritid. Med tanke på att jag knappt haft någon fritid de senaste veckorna så har jag inte haft så mycket att skriva om, jag har lite mer ansvar på jobbet och det har lett till att jag har betydligt mer att göra på dagarna. Det har också lett till att jag fått anlita städservice i Värnamo, vilket i sig kanske inte är någon nackdel. Jag har absolut inget emot att få ta på mig mer ansvar och arbetsuppgifter men jag tänkte kanske att delar av mina tidigare uppgifter skulle delegeras ut till någon annan. Så blev tyvärr inte fallet. Antagligen är det bara nu i början som det är extremt mycket att göra, när jag väl har lärt mig att hantera de nya arbetena så ska jag nog få tid till lite fritid. Men städservice tänker jag banne mig fortsätta att ha, jösses vad skönt det är att slippa bekymra sig över städningen när man kommer hem på eftermiddagarna. Sen när allting är under kontroll så kanske jag däremot ska börja laga lite mat istället för att käka hämtmat nästan varje dag, det känns som att jag kan spara in några kronor på det. Det finns dock väldigt många goda ställen i Värnamo ska ni veta och det är svårt att laga mat när man inte har någon tid för det, då prioriterar jag hellre vila och sömn. Vila och sömn är ungefär det som min fritid består av nu och det kommer nog fortsätta så här några veckor innan jag har fått ordning på allt, men jag har åtminstone städservice. Ha det fint!

Du gillar kanske också...