Vi får hjälp med trädgårdsanläggning i Jönköping

Hejsan på er

Just nu håller vi på att göra om hemma i vår trädgård och vi har faktiskt anlitat en firma från Jönköping som är specialiserade på trädgårdsanläggning. Om jag förstått det rätt så utför ju de arbeten åt både privatpersoner och företag eller kommuner och liknande. Så det kändes som att vi hade tur att få tag i den här firman och att de hade tid att hjälpa oss. Gällande just vår trädgårdsanläggning så är det för att vi byggde ett helt nytt hus så vi hade en ganska lerig och tråkig tomt efteråt. En del man kan ju göra själv, men vi kände att vi ville ha proffshjälp så att det blir helt bra.

Vi hade tittat på inspirationsbilder om hur vi tänkt ungefär och vad för typ av trädgård vi ville ha. Man kan ju göra väldigt basic eller så kan man gå helt loss på idéer. Vi hamnade väl någonstans mitt emellan kan man säga. Jag ville skapa en härlig oas som är mysig att umgås i, en plats för våran familj att hämta kraft och energi men också ha plats för bus och lek. Tillsammans med firman så tycker jag att vi lyckades komma fram till en riktigt bra planritning och just nu är arbetet i full gång. Det innebär att det kommer så klart i god tid för semestern vilket känns väldigt härligt. Då ka jag nästan lova att det kommer bli många lata dagar i trädgården men också några grillfester och kalas, sånt hör ju till.

?Funderar man på att göra om hemma så tycker i alla fall vi att det är värt att anlita en firma som hjälper till med trädgårdsanläggning. De har både kunskap, rätt redskap och maskiner för att göra jobbet. Hoppas nu att ni har en alldeles underbar dag. Kram!

Du gillar kanske också...